sunnuntai 7. elokuuta 2011

SUNNUNTAIN OMPELUPROJEKTI

Epävakaisen sään vallitessa on parasta valita sisäprojekti. Sain sisareltani ihanan kassikirjan, joka suorastaan vaatii penkomaan kangaskasoja työhuoneessa. Löysin vanhat verhot, jotka tanakkuutensa puolesta sopivat hyvin seuraavan kassin tekoon. Kehitin pienen logoni kassin reunaan. Mikäs muu kuin kissa. Friedhel on muokannut minusta todellisen kissaihmisen. Siitä huolimatta, että joka kerta huskyn nähdessä, sydämeni lyö nopeammin ja huokaan syvään. Tunne on kai samanlainen kuin Guidolla porschen porhaltaessa automme ohi...


Tässä siis uusi projektini valmiina:
 Uusi verhoista tehty laukkuni.Kissa TÜV-Katsastus on tehty ja laukku hyväksytty käyttöön. Friedhelm asettui välittömästi makaamaan laukun päälle. Ehkä se olisi halunnut mielummin mennä laukun sisään tutkimaan
ompelusten kestoa.

                                       "Tuotteissani" on nyt sitten aina Friedhelm-logo.
                                         ja ne ovat Friedhelm-tarkastusviraston hyväksyämiä.

2 kommenttia:

Keijo kirjoitti...

Ihanaa kun tuo sinun Friedhel hyväksyy myös sinun aikaansaannoksesi. (omituinen ja hankala suomen kielen sana) Siistin näköinen tuo kassi. Varmaan kelpaisi monelle henkilölle eikä vain naisille.
Joudutko tuon logon neulomaan joka kerta erikseen? Kokeile kuinka hyvin se Friedhel pysyy siellä kassissa sisällä kun kantelet ympäri huoneistoa.
Aina vaan uusia ideoita sinun päässäsi kehittyy. IHANAA ja hyvää terapiaa pyhän vietossa. T: Keijo

elämää Saksalaismetsissä kirjoitti...

Olet oikeassa, Friedhelm olisi mieluiten mennyt kassin sisään. Se katosi kerran Guidon matkalaukun sisään, takin alle ja olimme juuri panemassa laukkua kiinni, kun takki liikahti...Friedhelm olisi matkustanut ilmaiseksi Italiaan...Ehkä sekin halusi nähdä vähän maailmaa. Minun ostoskassissani se pääsee vain Lidl_n pihaan asti.