keskiviikko 8. tammikuuta 2014

käsiraudat uuteen käyttöön!!! Handbag handcuff

"käsilaukun käsiraudat" on tämän keksinnön nimi. Ja kuten useimmat loistavat keksinnöt, tulee tämäkin Amerikoista. Yksinkertainen ja nerokas. Ensinäkemältä ei uskoisi mitä kaikkea tämän pienen ja hassunnäköisen esineen taakse kätkeytyy.

"käsiraudoilla" kiinnitetään käsilaukku matkalaukkuun, lastenrattaisiin, ostoskärryyn tai ravintolan tuoliin eikä enää tarvitse jatkuvasti pelätä, että päätä käännettäessä käsilaukku katoaa ostoskärrystä tai vaunuista. Valitettavasti näitä ihmevekottimia ei myydä Euroopassa - ei ainakaan Saksassa. Kirjoitin kirjeen amerikkalaiseen firmaan ja pyysin heiltä infoa mistä näitä saisi ostaa. Ellen saa vastausta, tilaan ne tyttökaverini kautta. Hän minulle lähetti tämän yhden joululahjaksi. Naapurini ihastui siihen niin, että halusi heti kaksi kappaletta.

ja lisäksi tätä voi käyttää ostoksilla kanto-apuna. Oivallinen esine. Seuraavalla kerralla otan tämän niin shoppailuun kuin Italiaankin mukaan, sillä Italiassa on tapahtunut paljon käsilaukkujen ryöstöjä autoista niin, että mopolla ajetaan auton viereen punaisissa valoissa ja yksi hyppää mopon päältä ja avaa etuoven ja ryöstää käsilaukun etupenkiltä tai vieressäistujan sylistä. Kun käsilaukun saa tällä "käsiraudalla" kiinni istuimen niskatukeen, sitä ei ihan niin vain kiskaistakaan irti.

Tässä siis meidän tämän joulun loistavin joululahja.

Tänään aloitan uudelleen voimistelun ja jumpan. Täytyy kaivaa t-paita ja jumppahousut kaapin pohjalta.

Iloista uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: