torstai 21. toukokuuta 2015

Kääntölaukku farkuista

löysin vaatekasasta ikivanhat äitiysfarkut. Mistä lie ilmestyneet. Eivät ainakaan minulta. Viimeisestä raskaudestani on pian 32 vuotta enkä usko oikein, että olisin raahannut mukanani äitiysvaatteita edes siinä uskossa, että jos vielä vaikka niitä tarvitsisin. Jossain vaiheessa täytyy jo antaa lasten hankkiminen uusille sukupolville. On ihan paljon mukavampaa olla mummi neljälle lapsenlapselle. Ja ommella mekkoja tai laukkuja ja rimpsuja ja koristeita.

En saanut unta ja farkkukasa jotenkin vain houkutteli penkomaan. Työhuone näyttää siltä kuin siellä olisi tehty arkeologisia kaivauksia. En jaksanut raivata enää kankaan rippeitä takaisin kaappeihin.

Tein kääntölaukun. Farkkukankaisessa puolessa on pieni tasku, jonne voi laittaa kukkaron tai avaimet, kun tulee kaupasta. Kukkakankaisessa voi sitten vaikka mennä kauppaan.




Laukku eri mallisena ja voihan sitä käyttää vaikka lelujen säilyttämiseen jos ei halua ottaa kauppakassiksi. Nalleni ilahtui laukusta. Sylissä istuu Pariisista (tai Amerikasta) saamani Lilly-nukke, jolla on ikää noin 50 vuotta.
 
Nyt olen saanut huomista varten uuden kauppakassin, joten voin mennä nukkumaan. Ohjeet tähän kassiin löytyvät kirjasta "Meine Tasche, Mein Design".
Hyvää yötä!

Ei kommentteja: