perjantai 22. toukokuuta 2015

Reikä sormessa ja muita pistoksia

Puutarhatyöt eivät ole aina välttämättä vaarattomia. Kotonahan suurin osa tapaturmista tapahtuu. Keittiön ylimmällä hyllyllä oleva käsivatkain on saatava alas, vaikka jalat olisivat 10 cm liian lyhyet ja Alvarin tuolissa on vain kolme jalkaa niin, että etukäteen jo tietää keikahtavansa siitä alas. Tai sitä ripustaa sakset puun oksaan, ettei ne katoa ruohoon. Vielä muistuttaen itselleen, että sakset roikkuvat selän takana oksassa: "ÄLÄ nouse YLÖS" ja sillä samalla hetkellä, kun joku huutaa sinua niin käännyt ja nouset ylös....ja sakset iskeytyvät selkään! Näin kävi siis minulle puutarhatöissä.

Ja seuraavana päivänä, kun olin puutarhassa raivaamassa piikkipensasta sain piikin kynteni sisään!
Lääkäri ei ollut uskoa, kun näytin kättäni. Hän kaivoi ja porasi kanyylin neulalla, mutta sai vain pienen mustan täplän kynnestä irti. Sormeni näyttää siltä kuin olisin tupakoinut 50 vuotta. Keltainen ja ruma - ja musta piste on yhä keskellä. Keltainen väri johtuu jodista, jota sain purkillisen sormeeni, ettei se vain tulehdu.

Olen jättänyt tänään puutarhatyöt ja tehnyt itselleni pienen lohdutuslaukun:


Kaiken lisäksi laukku oli vaikeampi tehdä kuin kaikki muut laukut tähän asti. Kuitenkin sain purettua ylimääräistä energiaani, joka muuten olisi mennyt puutarhatöihin.

Ensi viikolla pääsen puutarhaan..

Ei kommentteja: