torstai 30. heinäkuuta 2009

Kesälomavieraita Suomesta ja kesä tuli mukana

Tänään on ollut muutaman asteen lämmintä....se tarkoittaa, että Saksassa on KESÄ. Ei tällaisia päiviä ole täällä ollut tänä kesänä liian panttina. Ei ole ainakaan tarvinnut täyttää kaappeja kesäpuseroilla eikä ostella kesäalennusmyynneistä toppeja. Bikineitäkään ei ole käytetty kertaakaan tänä kesänä. (kävin alasti uimassa Mediteranassa eilen...)

Nyt pitäisi lähteä jo keilaamaan. Työpäivät valuvat taas iltaan asti ja yö tulee ennen kuin vapaa-aika ehtii vaihtua uneksi! Nyt kiireesti keilauskengät jalkaan ja pankkiautomaatille, sillä keilaus on kallista lystiä! Mutta hauskaa.

Suomalaisvieras tulee mukaan. Mies naisten joukossa. Tietää sitä, että naiset ovat ihan haltioissaan. Se on kumma juttu tuo, kun yksi mies tulee naisjoukkoon. Enää ei suut käy niin kuin muuten naisporukassa keilatessa. Hiukset on laitettu ja meikki on kunnossa. Ehkä tuo toisen sukupuolen läsnäolo tuo piristystä iltaan..

Ihan oikeasti, en kyllä tiedä miksi naiset (useimmat) reagoivat niin ärhäkkäästi, kun yksikin mies saapuu paikalle, varsinkin puhtaaseen naisporukkaan. Joillakin ihmisillä on kummallinen tapa etsiä kaikki kaksilahkeiset ja pitää jatkuvasti eräänlaista vihreää valoa päällä kuin etsimällä etsisi jonkun, kunhan se vain on MIESpuolinen henkilö. Minulle riittää nyt vain iso pallo, jota heitellä pitkin rataa...

Ilmoittelen sitten myöhemmin miten illalla on käynyt.
Siispä iloisiin keilaustunnelmiin.

Ei kommentteja: