perjantai 13. helmikuuta 2009

Talvi jatkuu täällä - Tulen Suomeen!!!

Lunta tuli tänään kuin pahimmassa siperian myräkässä. Tuntuu käsittämättömältä kuinka oikullinen sää voi olla. Pahempi kuin kiukkuinen kevätkarhu.

Vedin Marimekon makuupussitakkina kaulusta entistä korkeammalle ja puskin tuulen sisään. Saksalaiset käyttävät tyylikkäästi sateenvarjoja estääkseen lumipyryn. Käväisin ostamassa pomolleni syntymäpäivälahjaksi toimisto-voodoo-nuken neuloineen. Ihan oikean. Sellaisia on olemassa. Kokeilimme heti, mutta ainakaan vielä ei kukaan neulan saaneista ole soittanut valittaaksen kipuja vasemmalla puolella alavartaloaan....

Tilasin tänään lentoliput Suomeen. Hinta: 85,00 edestakaisin sisältäen kaikki lentokenttä- laukkujenkäsittely ja kerosiiniverot. Otan vain käsikassakan mukaan ja siihen mahtuu Ryanairin lennoilla 10 kg, kun oikeaan matkalaukkuun saa laittaa vain 5 kg lisää. Minulla ei joululomallakaan ollut kuin 8 kg verran matkatavaroita. Mitä sitä varten maksamaan matkalaukkukäsittelymaksuja. Pidän aina muutamissa kyläpaikoissa tärkeimmät tavarat säilössä. Shampoot ja meikit ovat aina mukana, vaikka en niitä matkaan pakkaisikaan. Paksua kylpytakkia en lähde turhantakia edestakaisin raahaamaan, kun sen voi jättää odottamaan. Se tarkoittaa kyllä sitä, että tavaroita on ripoteltuna kahteen maahan, mutta niinhän se on Guidollakin, joka jättää puolet tavaroistaan odottamaan jonnekin Lapin hotelliin hakeakseen sen sitten seuraavalla kerralla.

Lennän 27.02 8 päiväksi. Matka tuli hyvin yllättäen ja huomasin juuri, että Guido on samaan aikaan Suomessa, pohjoisessa työmatkalla. Emme vain ehdi tavata toisiamme, kun minä seilaan Rauman ja Turun väliä. Tapaamme toisemme sitten, kun hän ehtii kotiin ja lennämme huhtikuussa Lappiin viikoksi. Odotan innolla lomaa.

Viehättävää viikonloppua.

Ei kommentteja: