maanantai 6. joulukuuta 2010

TALVI ON TULLUT!

En ole ehtinyt lumenkolauskiireiltäni edes kirjoittelemaan. Pistän muutaman kuvan todistaakseni kaikille, että meilläkin on lunta ja talvi. Mikään suuri ihme tämä lumi ei ole, mutta tähän aikaan vuodesta ei yleensä ole ollut näin valtavasti lunta. kaksi päivää tuli taivaasta valkoista möhnää kuin olisivat yläkerrassa tehneet joulusiivousta. Ehkä tekivätkin.

Lisäksi meillää on ollut isoäidin 101-vuotissynttärit, appiukon 73-vuotissynttärit samana päivänä eli 2.12 ja suomalainen vieraskin - siis Suomesta.

Pientä kiirettä on kaikinpuolin pitänyt, mutta mitään stressiä joulusta en ota. En siivoa edes kaappeja, koska en aio viettää joulua kaapissa. Pipareita leivon, mutta vasta, kun olemme palanneet pikaiselta Suomenmatkaltamme. Käyn tervehtimässä äitiä Imatralla.



Siispä lumikuvia niille, jotka ette Suomessa usko, että meilläkin voi olla luminen talvi.

7 kommenttia:

Anjuusa kirjoitti...

Ihan kuin Suomessa, lumi.Kohtahan tänne tulette, ymmärsin. Terveisiä Katjalle, kai vielä muistaa minut. Olipa kerran tässä luonanikin. Vuosia sitten. Hyvää itsenäisyyspäivän jatkoa. Pressan juhlat alkaa kohta.
Hyvää Joulun aikaa Sinulle perheinesi.

*Polaris* kirjoitti...

Kyllä meilläkin on lunta, ihan sopivasti!!!

Laalinlallauksia kirjoitti...

Hei! Missä päin Saksaa? Olisi mielenkiintoista tietää!

Hyvää Suomen itsenäisyyspäivän viimeistä tuntia!

Laalinlallauksia kirjoitti...

Löysin jo tiedon tältä sivulta missä oleilet! :)

Hoksasin vasta viestin laitettuani että voisin tarkistaa tuolta profiilista!

Kölniin ei näyttäisi olevan pitkäkään matka, mikäli katsoin oikean paikkakunnan.

merilii kirjoitti...

Terveisiä Saksaan ja hyvää joulua!

elämää Saksalaismetsissä kirjoitti...

Totta, meillä on kuin Suomessa. Tuntuu ihanalta kävellä lumisessa metsässä, hengittää miltei raitista ilmaa ja nauttia auringosta, joka päivällä jopa paistoi hetken aikaa. Katsoin minäkin ensimmäisen kerran 17 vuoteen Linnan juhlat, kun näin ne internetistä. Istuimme Guidon kanssa olohuoneessa, söimme suomalaisia karkkeja ja katselimme, kun ihmiset juhlapuvuissaan soluivat presidenttiparin ohitse. Guido sanoi, että hänestä on tullut jo puolisuomalainen, kun katsoo itsenäisyyspäivän vastaanottoa!!

Keijo kirjoitti...

Ei siinä mitään ihmeellistä ole kun suomalaiset katsovat niitä linnan juhlia, onhan siellä meidän miesten mielestä näkemisen arvoisia naisedustajia.
Mielestäni Karit Mattilan puku oli liian silmiinpistävä ja mauton yläosaltaan. No, se on minun näkemykseni juhlapukeutumisesta. En nyt muista kuka hän (nainen) oli kun tuli sinne pitkissä mustissa housuissa, mautonta sekin.