tiistai 18. tammikuuta 2011

Uusi Pöytä - der neue Tisch!!

Tässä se nyt sitten on! Puupölkky! Pöytä! Designobjekti! Ostettu Kürtenin joulumarkkinoilta eräältä puusepältä. Tämä oli niin suomalainen, niin väkevä ja niin rehellisen puinen, etten voinut olla ostamatta sitä. Ja painoa sillä oli kuin Kölnin tuomiokirkon Paksulla Petterillä (Dicke Pitter, 24 tonnia ja maailman suurin vapaana riippuva kirkonkello). Mikael kantoi sen autosta autotalliin, jonne se sitten unohtui - kuten monet minun joululahjani. Muistettiin joulun jälkeen, että jossain on vielä jotain, jonka olin hankkinut lahjaksi. Niin sai Guido yllättäen jälkikäteen vielä yhden joululahjan.



Hier ist es endlich, der Holzkloz. Der Tisch! Designobjekt. Gekauft auf dem Weihnachtsmarkt in Kürten.  Es ist so Finnisch, so stark und so echt Holz, dass ich es nicht da lassen konnte. Und es wiegt fast so viel wie der "Dicker Pitter" im Kölner Dom (24 Tonnen, der grösste frei schwinkender Glocke der Welt). Mikael hat den Holzkloz-Tisch aus dem Auto in die Carage getragen, wo er fast in  vergessenheit geriet - wie so viele meiner Weihnachtsgeschenke. Nach  Weihnachten habe ich gedacht, es gäbe noch irgendwas irgendwo und so hat Guido plötzlich doch noch sein Weihnachtsgeschenk bekommen!

1 kommentti:

Keijo kirjoitti...

Kun ikää tulee näin tammikuussa niin se varmaan huonontaa muistia. Hyvä kun muistui mieleen jottei tarvinnut odotella ensi joulua.
On muuten massiivisen näköinen pöytä mutta sopivan kokoinen läppärin alustaksi. Itse olen joskus myös tehnyt puutöitä joten osaan arvostaa tuollaista kätevää yksinkertaista tuotetta.