perjantai 21. tammikuuta 2011

Viikonloppu ja edessä kaunis sää - Wochenend und das Wetter wird wieder schön

Es ist nicht rictig Warm aber auch nicht kalt. Die Sonne ( der komische gelbe, runde Ball am Himmel) scheint. Und mir scheint die Sonne auch, da ich am Wochenende mit Iida spielen darf. Ich kann sogar singen....das hat Mikael mir damals verboten, als ich versuchte abends Ihm Kinderlieder vorzusingen. Seit dem wollte ich nicht mehr singen aber Iida meinte, dass "Mummi" gut singen kann.

Viikonloppu edessä, aurinko paistaa (se omituinen keltainen pallo tuolla taivaalla). ja minulle paistaa aurinko, kun saan leikkiä viikonloppuna Iidan kanssa. laulelen jopa lastenlauluja, joita en ole vuosikausiin laulanut. Mikael kielsi minua laulamasta, kun kerran yritin laulella hänelle iltalauluja. Iidan mielestä mummi voi hyvinkin laulaa, hän tanssii mukana Finjan kanssa. Kenties minä sittenkin osaan vähän laulaa.

Heute war ein sehr merkwürdiger Arbeitstag; wir haben PULLA (die Finnische Zimtschnecken) gebacken für unsere Gäste am Montag. Das ganze Büro roch wunderbar. Wir haben die Fenster und Türen verriegelt, dass der gute Geruch nicht so schnell rauszieht. Und wir haben schon mal vorgetestet - puuh, mmmmmm - lecker.

Ich wünsche allen meinen lieben Lesern und Leserinnen erholsames Wochenende. Bis Montag!

Tänään oli aika merkillinen työpäivä, sillä toimistomme tuoksui juuri leivotulle pullalle. Paistoimme ihan suomalaisia korvapuusteja ja rahkapullia maanantaista kokousta varten. Taisimme maistellakin niitä melkoiseet määrät, sillä nyt maha on kuin pieni potkupallo....

Nyt nautin aurinkoisesta viikonlopusta ja toivon kaikille rakkaille lukijoilleni hyvää viikonloppua.

3 kommenttia:

Keijo kirjoitti...

Moron Tintti
Kyllä se on niin, että omalla äänellään ja nuotillaan me lauleskellaan ja varsinkin kun lapsille laulelee niin tärkeintä on se läsnäoleminen.
Toivottavasti niihin korvapuusteihin ei tullut kynsiä mukaan. Olisi ikävää tarjoilla maanantaina kynnellisiä korvapuusteja.
Kiitos viikonlopun toivotuksestasi. Meillä on kyllä täysin pilvistä ollut kaiken aikaa. Hyvä kun jossakin vielä näkyy se aurinko joten se on edelleen taivaalla jälellä.

elämää Saksalaismetsissä kirjoitti...

Jäi aurinko aika vähälle, vakuutteluista huolimatta. Tänäänkin satoi räntää ja lunta ja nyt on taas plusasteita. Lapissa -27. Tuntuu ihan uskomattomalta. Korvapuusteista tuli loistavia ja Iidan kanssa leivottiin kauraleipiä.

Keijo kirjoitti...

Eipä nuo säätieteilijät aina osu kohdalleen ennustaessaan tulevaa säätä. Heidänkin olisi helpompi kertoa mitä eilen oli taivaalla.
Pääasia on mielestäni kuitenkin jotta aamuisin ainakin valkenee uusi päivä.