perjantai 7. lokakuuta 2011

Lunch bag

Sadepäivä vaatii sadepäivän huvit. Vietin 4 tuntia Mediteranassa, Euroopan kauneimmaksi luokitellussa kylpylässä, joka sijaitsee meidän kaupungissamme! Olemme ylpeitä upeasta kylpylästämme, joka on nyt yhdistetty marokkolais-intialainen wellnessoase. Sitä ennen vietin vielä miellyttävämmät 3 tuntia Iidalaisen kanssa, joka puhuu kuin papupata. Rakensimme Legoista torneja ja kaupungin, jonka kattojen yläpuolella oli niitty ja niityllä laidunsivat lehmät, lampaat, kanat ja hevoset. Ehkä Iida aloittaa uuden tyylin kaupunkisuunnittelun. En usko, että hänestä sittenkään tulee lentokapteenia, paremminkin arkkitehti.

Mikael on ostanut kaksi Marimekon Fatboy-tyynyä. Olin istahtamassa toiseen niistä, kun Iida hihkaisi: "se on isin tuoli, me voimme istua tuohon toiseen". Kysyin, että voisimmeko nyt kirjan lukemisen ajaksi istua isin tuoliin ja Iida selitti, että kyllä se käy, jos siirrymme toiseen, kun isi tulee kotiin. Isi haluaa aina istua siinä omassa tuolissaan. Siis istuimme isin Fatboy-Marimekko tuolissa lukemassa kirjaa Otosta ja Kurmelitsakeijusta.

Ehdin tekaista yhden pienen Lunch Bag-laukkusen tuliaisiksi Hollantiin. Olen aina vienyt molemmille tytöille jotain omatekoista ja he ovat - ainakin tähän asti - tykänneet tekeleistäni. Nyt tein Evielle pienen meikkilaukun. Löysin vanhaa, aitoa retro-kangasta, ehkä Ikean kankaita vuosikymmenten takaa.Se oli napakkaa ja hyvin ryhdikästä kangasta, josta pystyy ompelemaan mitä vain.

Tietenkin Friedhelm tuli heti tutkimaan mitä pöydällä tapahtuu.

Tällä kertaa ompelin laukun sivusaumaan tikkauksen.Näin laukku pysyy paremmin pystyssä. Omasta laukustani ompeleet puuttuvat ja laukkiu nuukahtelee jos ei ole täynnä tavaraa.

Ei kommentteja: