maanantai 29. lokakuuta 2012

KISSATYYNY - CAT Pillow

Finally at home, back to normal day schedule = sewing for kids! This is for Julia. A little cat pillow. The head is removable, made with a little button. If this pillow is too big for Julia, she / Anna can take the head off and Julia can play and cuddle just the head of the cat.

Lopultakin takaisin normaalissa päiväjärjestyksessä = tarkoittaa ompelemista. Tämä on pieni kissatyyny Julialle. Anna löysi kissanpäänmallin yhdestä kirjasta ja päätin tehdä pienen rievun Julialle, mutta kuten erään sadun eräälle ompelijalle kävi: kun ei tullut takkia, tuli tuluskukkaro. Tässä kävi vähän samalla tavalla. Ei tullut riepua vaan tyyny, jonka kissanpään saa irroitetuksi ja Julia voi halia vain päätä.

Pää on kiinnitetty napilla, joten sen saa helposti irti. Pesun ajaksi se on aika järkevää, kun päätä ei varmaan tarvitse pistää niin usein pesukoneeseen. Suosittelen pestäväksi pesupussissa, sillä fleece on aika ohutta ja repesi ommellessakin aika helposti.

It is possible to take off the head when washing the pillow.

The other side of the pillow is red.
Tyynyn toinen puoli on punainen ja punakukallinen.

HIP HEI: ulkona sataa lunta!!!!
I just looked outside and it is snowing. This is not a joke! I see white snowflakes falling down from the sky. It is SNOW! And last week we were wearing T-shirts in a summer temperature. Now we have almost winter.

Iloista talvea kaikille!
Have a nice winter day!


2 kommenttia:

Keijo kirjoitti...

Heippa Tintti.
Hienoja oivalluksia nuo ompelukset.
Millähän sitten kerkiät kaikkea mukavaa tekemään jos työhön menet?
Huonoa tuuria Teidän lomareisulla täällä Suomessa. Sattui niitä sateita kohdallenne. Onhan sateita kyllä ollut pitkin kesää.
Mutta tsempiä tekemisillesi.
Terveisin Kekuma

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Kivalta näyttää tämä kissasi. Laita Friedastakin kuvaa, se on varmasti ihana ja söpö pikkukissa! Aah lunta! Täällä päin on pimeää ja märkää, yyh.