keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lampaita ja hiiriä

Lunta on pyryttänyt pihan täyteen, kun pitäisi kukkapenkki täyttyä keltaisista ja punaisista primuloista! Muistan, kun 1993 muutimme tänne Saksaan ja maaliskuussa oli +25 astetta. Istuimme lasten kanssa leikkipuistossa ja nautimme ihanasta keväisestä säästä. Ja luulin, että täällä on aina keväällä yhtä lämmintä! Mitä vielä! Olemme lähestymässä Lapin maisemia. Taivas on talvisen kuulas ja maa valkoinen. Koko eilisen päivän satoi lunta tasaiseen tahtiin ja Frieda käväisi parvekkeella pikaisesti ihmettelemässä lenteleviä valkoisia hiutaleita.

Olen vetäytynyt talvea pakoon yläkerran työhuoneeseen ja aloittanut työnteon. Eilen syntyi kaksi uutta lammasta ja yksi hiiri.
Lammas "Pinki", jolla on vihreäksi värjätyt hiukset. Pinki rakastaa kevättä ja pääsiäistä. Sen toiveena on päästä perheeseen, jossa on paljon suklaamunia. Se rakastaa suklaamunien syöntiä keväisellä niityllä.


Pinkin hiukset ovat hiukan sekaisin, mutta kenenpä hiuksia ei keväinen tuuli sekottaisi!


Ja tämä valkopää-lammas on toista rotua, sillä on ihan oikeat valkoiset hiukset ja sen herkkua ovat keväiset päivänkakkarat.
Hiiri ei suostunut tulemaan kuvaan yhdessä lampaiden kanssa, joten sille pitää jättää huomiseksi oma sivu.

Määä-terveisin kaikille lammasystäville!
Näitä lampaita saa myös tilauksesta hintaan 15 euroa kappale. Villaa niistä ei valitettavasti saa ja syötäväksi ne eivät ole tarkoitettu. Vain halattaviksi.

2 kommenttia:

Keijo kirjoitti...

Heippa Tintti.
Hienoja lampaita olet "synnyttänyt".
Kun kirjoitit jotta hiiri ei suostunut kuvaan, niin koitapa houkutella sitä sitten juuston kera. Ovatko lampaa kuinka pyöreitä vyötäröstään?

elämää Saksalaismetsissä kirjoitti...

houkuttelen Hiiren ja uuden pienen lampaan yhteiskuvaan tänään. Ehkäpä ne suostuvat tulemaan jos heilutan juustoa. Eilen tulivat oikeat lampaat niitylle, lumen keskelle.