tiistai 15. toukokuuta 2012

Köln Rodenkirchen

Miksi mennä merta edemmäs kalaa, kun kalat uivat miltei kotipihalla?  Kotinurkilta on muutama kilometri - tarkalleen sanotuna 25 km - Kölnin keskustaan. Kölnin keskustasta 10 minuutin matka pyörällä Rodenkircheniin ja keskelle vihreitä niittyjä ja viehättäviä vanhoja taloja, joiden hinnalla voisin ostaa kolme meidän taloa. MUTTA olemme Kölnissä, rikkaimmassa kaupunginosassa. Suuria vanhoja huviloita ja näköala suoraan Reinin joelle. Puutarhat sen kokoisia, että helikopteri voisi käydä kääntymässä etupihalla.

Sunnuntaisin teemme nuuskulenkkejä ympäristöön. Näillä bensahinnoilla tutkimusretket ulottuvat 50 km säteelle - lähiympäristöön. Tänään E10 maksoi 1,51 € ja jonoista päätelleen kyseessä oli ALENNUSMYYNTI. Guidon RS:n menee  102 oktaanista ja sen hinta oli tänään 1,71 ja sekin oli alennusmyyntihinta, kun viimeviikolla E10 oli samanhintaista kuin Guidon superhuippukallissporttibensa. Sitä myöntyy kummasti kotipaikkakunnan nähtävyyksien katselemiseen, kun ei ole intoa kasvattaa bensafirmojen huippuomaisuuksia. Löydämme näin aivan yllättäviä paikkoja aivan kotinurkilta, kuten sunnuntaina Köln Rodenkirchenistä.



Olemme miltei keskellä Kölniä. Ympärillä luonto ja miltei hiljaisuus. Vasemmalla kulkee Rein ja oikealla (kuvaajasta käsin) huvilat

Huviloita, joiden ikkunoista voi ihailla jokinäkymää. Korkea muuri suojaa yksityisyyttä, mutta minäpä varvistin ja sain  haluamani kultaisen enkelin kuvaan. 


Kuka uskoisi, että kuva on otettu vilkasliikenteisestä joesta, jossa kulkee päivässä enemmän tavaraa kuin  Suomen maanteillä!! Seuraavalla kerralla otamme picknick korin mukaan, peiton ja aurinkovarjon ja loma aurinkorannalla on täydellinen.


myös modernit talot voivat olla kauniita keskellä suuria puita. Valtavista ikkunoista on loistava näköala joelle ja talon katoilla on rauhallista ottaa aurinkoa muiden näkymättömissä.







Ei kommentteja: