lauantai 12. toukokuuta 2012

Sängynpeitto ja Friedhelm

Schwarzes Monster (Kissa Friedhelm) und eine bunte Decke. Heute morgen auf unser Fussboden.

Gatto Nero eli Friedhelm tarkastelee taas yhtä uutta peittoa, jota ompelen pienelle pojalle. Autoja, traktoreita ja helikoptereita sekä nimi, joka kulkee poikki peiton. Kirjaimia on vain hiukan vaikea erottaa, kun Friedhelm makaa juri U-kirjaimen päällä. Autokankaita on todella vaikea löytää ja jos niit ä jostain sattuu saamaan, saisin samalla hinnalla jo 0,100 grammaa kultaa!!!Löysin Ikeasta eilen verhokankaan, jossa on traktoreita ja muita pikkupojille sopivia aiheita ja ostin 3metriä kangasta 8 eurolla! Edullisempaa kuin ostaa metritavarana 22,80 euron metrihintaan kangaskaupasta.

Iltaisin telkkaria katsellessa on mukava repiä kankaita ja kutoa niistä taas kasseja. Tein itselleni äitienpäivälahjaksi uuden laukun, johon ompelin todella vanhvasta (Ikean) kankaasta kantohihnan, jonka kiinnitän verhorinkuloilla laukkuun.



Guidon paidat uusiokäytössä. Olkahihna on vielä ompelematta, mutta saksien vieressä näkyy pieni verhorengas, jonka aion jollain tavalla yhdistää hihnaan ja laukkuun. Yritin ommella koneellani, mutta se ei onnistunut. Laukun hihnan olen ommellut moninkertaisella tikkauksella litteäksi ja vahvaksi.

Lisää paitoja Guidon kapista. Tästä tulee matto tyttökaverilleni Hollantiin. Koko 80 x 50 cm. Tekeleestä puuttuu tässä vaiheessa vielä 20 cm.

Sain eilen uuden puhelimen, sellaisen älykännykän, jota pitää opiskella. Minun ihana soittoääni on poissa ja teimme eilen Annan kanssa 3 tuntia töitä, että olisimme saaneet vanhan tutun soittoääneni (Vivaldin konsertto G-major, Largo) takaisin puhelimeeni. Muita en yksinkertaisesti huoli. Jostain syystä uusi puhelimeni ei avaa entisestä soittoääntä. Siinä meille pieni pulma pohdittavaksi.Muuten puhelin on aivan fantastinen. Käsittämätöntä kuinka tekniikka etenee. Tuntuu kuin vanha puhelimeni olisi jo kivikaudelta, kun siinä ei ollut kosketusnäyttöä eikä mahdollisuutta mennä nettiin lukemaan Helsinginsanomia....

Hyvää viikonloppua ja iloista äitienpäivää kaikille äideille ja äideiksi aikoville tai muuten vain äitinä oleville.

Ei kommentteja: