maanantai 31. toukokuuta 2010

Syntymäpäivät
















Ehdimme viettää pojan 30-vuotissynttärit, kun Saksa voitti Euroviisut ja meillä oli vielä presidentti. Maa juhli euroviisuvoittoa kuin olisimme maailmanmestareita jalkapallossa. (siitä mestaruudesta ei taida tulla mitään, kun 5 huippupelaajaa on poissa pelistä!) pääasia on, että Lena voitti Euroviisut. Upea esitys. kannatin alusta lähtien Lenaa. Hän saa ilon pilkistämään nyreimmästäkin silmäkulmasta. nyt jo puhutaan hänen seuraavasta Euroviisuesiintymisestään.










Pitäisi vähän toppuutella, ettei tyttö pala loppuun ennenkuin on ehtinyt uraansa aloittaa.










Loppuun paloi presidenttimme. Syynä eroon oli häneen kohdistettu kritiikki Afganistanin vierailun jälkeen. Saksassa liittopresidentti on enemmänkin edustajan tehtävissä kuin varsinaisessa päättäjän roolissa. Meillä on 30 päivää aikaa saada uusi presidentti. Vaikka ilmoitus erosta tuli kuin kylmä suihku euroviisuvoiton huumassa kuumenneille poliitikoille niin uusia ehdokkaita satelee jo aamu-uutisten mukaan, nimiä ei ole vielä mainittu.










Me sensijaan juhlimme lauantaina poikamme 30-vuotissyntymäpäiviä.Sää suosi, kun aurinkokin paistoi päivällä lähes kuumasti. Iltaa kohden pilvet keskittyivät Bechenin ylle ja yöllä joku oli avannut vesihanat...










Yksi lahja oli yli muiden; Mikaelin työkaveri toi jo iltapäivällä kauniin valkoisen "laatikon", jonka päälle miniäni äiti laittoi suklaasuihkulähteen! Mietimme mihin tarkoitukseen pylväs mahtaa olla, kun se oli kaikilta sivuilta kiinni-ei helissyt eikä kolissut, muttei myöskään vaikuttanut varsinaiselta pöydältä tai pylväältä. Yömyöhällä, kun työtoverit olivat kaikki kokoontuneet juhlimaan, yksi ojensi Mikaelille kirveen ja sanoi, että on aika avata lahjapaketti! APUA!










Minä olin jo suunnitellut pylväälle paikan olohuoneeseen, kun Mikael yritti varovasti ensin ruuvimeisselillä, sitten veitsenkärjellä ja lopulta kirveellä rikkoa pylvästä! RÄTS ja RATS ja puupylväs oli hajalla; sisältä ilmestyi valtava kasa paperisilppua ja pahvinpalasia ja kun hän oikein kolusi pylvään pohjalle, sieltä ilmestyi lumilauta! Mutta millainen; nykyajan leikkikalu kiireisille nuorille miehille, joilla ei ole aikaa lähteä rinteisiin vaan harjoitella lautailua tietokoneen ääressä. hyppäät laudan päälle ja leikit olevasi rinteessä. Mikael oli aivan innoissaan! No jokapoika kaipaa leluja. Olivat ne sitten millaisia tahansa. Pojat eivät kai koskaan kasva aikuisiksi. Hyvä niin.










1 kommentti:

Prankkari kirjoitti...

Meistä tulee kyllä miehiä mutta lapsenmielisiä. On paljon helpompi olla kun on hieman lapsellinen toissijaisissa asioissa. Kun tarvitaan niin osaamme olla jämäkkiäkin.