keskiviikko 21. syyskuuta 2011

LUMESTA EI TIETOAKAAN

Ei lunta Salzburgissa. Ei lunta Zell am Seessä. Olenpahan vähän pettynyt. Olin niin suunnitellut liukuvani pitkin lumisia teitä, mutta täällä oli +17, kun astuin koneesta. Villapuserot voin jättää kaappiin odottamaan säiden viilenemistä. Huomiseksi on luvattu lämmintä ja ensi viikolla pitäisi olla +24 astetta. Mihin ovat kadonneet luvatut lumisateet? Taidan sittenkin mennä rannalle enkä mäkeen.

Huomiseksi on varattu paikka muotinäytökseen. Sain kutsun ja taidan mennä katsomaan tuttavani liikkeeseen. Olin muutama vuosi sitten myös mukana muotinäytöksessä - katsomassa - en siis mallina. Tunnelma oli itävaltalaisen hauska. Täkäläiset ovat hauskaa porukkaa. Täällä ollaan huomattavasti välittömämpiä kuin Saksassa, vaikka Köln on tunnetusti Saksan iloisin paikka. Sellainen Saksan Savo. Lupsakasta väkeä.

Taidan mennä nukkumaan. Lento kesti vain tunnin, mutta kokonais matkustusaika oli 4,5 tuntia, kun ottaa huomioon ajon kotoa Düsseldorfin kentälle ja Salzburgista tänne Zell am Seehen. Kone tuli suoraan Helsingistä. Miltei haistoi vielä karjalanpiirakat ja salmiakit..
Huomiseen. Nukkukaa kaikki hyvin ja rauhallisesti.

Ei kommentteja: