maanantai 29. elokuuta 2011

Zell am See, Itävalta ja aurinkoa

aurinko ei vielä ollut noussut, kun lähdimme kohti Itävaltaa. Düsseldorfissa satoi, Kölnissä ei ja matkan varrella sää vain parani mitä lähemmäs Itävaltaa saavuimme. Zell am See`ssä paistoi aurinko lähes pilvettömältä taivaalta. En muista milloin meillä on ollut näin upea sää. Tuttavamme valittivat, ettei täällä ole ollut sen parempaa kesää kuin Saksassakaan, mutta tämän viikon paistaa aurinko ja on lämmintä. Muuta emme tarvitsekaan. Olemme torstaihin saakka täällä ja perjantaina lennämme Suomeen. Matkalaukku odottaa jo pakattuna makuuhuoneessa, kun palaamme ja vaihdemme vain laukkuja.

 Maisema Mitterbergiltä alas Zell am See´hen. Ympärillä täysi rauha. Ainoa ääni ympärillä on tuulen suhina.
Kesämekossa!!!! enkä edes palele. Auringossa viihtyivät myös ampiaiset, jotka yrittivät syödä omenakakkuani. Puolustin sisukkaasti, mutta luovuin tapettuani 4 yksilöä, joiden kymmenet ystävät tulivat joukolla suremaan kuolleita ystäviään - lautaselleni.

Olen varma, että kesä jatkuu vielä huomennakin, vaikka olenkin varautunut paksuilla villapuseroilla myös sadepäivien varalle. Täällä vuoristossa ilma saattaa muuttua muutaman tunnin sisällä helteestä hyytävään kylmyyteen.Lumisadetta en sentään vielä odottele.

Torstaina palaamme kotiin, perjantaina lennämme Suomeen.

Ei kommentteja: